Gällande träning 2-16 november

Hej alla härliga medlemmar,

Styrelserna i klubbarna har diskuterat de senaste rekommendationerna som Folkhälsomyndigheten, Region Skåne, Trelleborgs Kommun m fl har tagit fram och med hänsyn till dessa har vi bestämt att ställa in all inomhusträning t o m måndagen den 16 november. Vi har grupper med blandade åldrar och med respekt för att smittspridningen av covid-19 ökar i vår region vill vi självklart ta vårt ansvar och bidra till att bromsa spridningen.

Vi kommer att försöka ha helgträningspass utomhus (om vädret tillåter – vid regn blir det ingen träning) och dessa pass meddelas per vecka. Denna veckan kommer vi att ha utomhusträning lördagen den 7 november kl 10 på samma ställe som vi hade sommarträningen dvs i Östervångsparken nära Söderslättshallen. Klädsel: ingen dobok utan varma och bekväma kläder och skor för utomhusträning.

Handsprit finns som vanligt och även desinfektionsmedel att rengöra mitsar med efter användandet – precis som vi har gjort inomhus under höstterminen.

Tänk på att om man känner att man har förkylningssymptom stannar man alltid hemma.

Viktigt är också att hålla avstånd under träningen.

Håll ut och håll avstånd så hoppas vi att vi kan köra inomhusträning snart igen!

Bästa taekwondohälsningar från styrelserna i WTF Taekwondo Training Center och Trelleborgs Taekwondo Klubb